Buat Website Bisnes

Website Yang...

Scroll Down

Mahukah Kami Buatkan Anda Sebuah Website Yang Cantik dan Berfungsi Dengan Baik?

Sebuah Website Yang Cantik dan Berfungsi Dengan Baik Untuk Ejen dan SME Yang Hidup Segan Mati Tak Mahu

Kami faham apa yang anda perlukan adalah sebuah website yang berguna dan berfungsi dengan baik buat bisnes anda. Anda akan dapat sebuah website PREMIUM pada harga mampu milik. Anda akan dihidangkan dengan pelbagai design sedia ada dan kami akan suai padankan dengan bisnes anda. Anda juga boleh memberi kami contoh website yang anda suka untuk kami design untuk bisnes anda.

Mudahkan Pelanggan Jumpa Kedai Anda Yang Tersembunyi Itu

Ini lah masalah yang dihadapi bisnes dimana pelanggan cuba cari kedai perniagaan tu tapi tidak jumpa2. Selepas selidik, rupa-rupanya kedai itu disewa pada kedudukan yang tinggi tingkat 2 - 3 sampai pelanggan pun tak tahu walau telah beroperasi selama 5 tahun. Pelanggan tak pernah nampak dan tahu bisnes anda ni wujud rupanya. Dengan mewujudkan website yang berstrategik, barulah pelanggan boleh tahu bisnes anda ni wujud.

Kedai Kecik Tak Dapat Dikesan. Kami Bagi Jadi Dapat Kesan di Peta Dunia!

Masalah yang dihadapi adalah lokasi kedai tidak strategik. Pelanggan tak tahu macam mana nak datang kedai anda. Pihak anda hendak maintain kos sewa yang murah di samping menawarkan produk yang terbaik dan disukai. Apa kata, kita jadikan sewaan kedai anda itu berbaloi? Kita jadikan lokasi kedai MESRA search engine Google supaya pelanggan tak ada alasan untuk tak boleh WAZE atau JUMPA kedai anda!

Bina Kekuatan Tersendiri. Bersaing dengan Menjadi Unik.

Berniaga ni asasnya perlulah stand out, menjadi LAIN daripada yang lain. Kerana sampai bila kita nak guna senjata yang sama jer dengan pesaing lain, tak bertukar, masih di takuk lama, menggunakan cara lama, seperti setup fb page, instagram page... then dah. Anda setup distribution channel, tetapi anda tak setup CORE CHANNEL. Pesaing2 di facebook pula punyalah ramai. Akhirnya, tumpuan ke jualan anda boleh terganggu. Bina website dan bawa pelawat memahami core perniagaan anda!

Algorithm FB berubah. 60-80% prestasi iklan Jatuh.

Facebook Ads kini bersikap psiko-grafik bukan lagi, demografik. Mungkin 5% atau 30 orang jer yang nampak iklan anda. Banyak perkara yang perlu dilihat dan anda mungkin perlu hire digital marketer kalau tak cukup masa nak hadap. Banyak eksperimen dan duit perlu dilaburkan bagi mendapat tumpuan pembeli. Jadi, buat website yang bagus, upload konten yang berinformatif. Apabila anda buat begini, jika pelanggan search pasal "syarikat anda", mereka tahu anda wujud dan anda AWESOME dan mereka yakin dan positif pasal perniagaan anda. Kami boleh guide anda!

Kumpul Leads Yang Serius dan Berkualiti

TL Invention utamakan 1) core perniagaan anda 2) fungsi website iaitu a) apa pengguna dapat dan b) cara nak proceed di website anda. Seterusnya, nwebsite perlu tampak 3) kemas, menarik, positif dan meyakinkan, akhirnya ia perlulah menjana leads yang menguntungkan. Ditambah pula dengan Seni Susun Grafik + Ayat supaya 'flowy' dan generate leads. Selalu dapat leads yang tak serius sebab anda tak invest buat website yang menarik dan berbaloi.

Dengan kerjasama yang baik daripada anda, perkara ini boleh capai.

Apa Yang Anda Dapat, Jika Buat Website Bisnes Dengan Kami?

1. Sebuah website yang menghasilkan leads.

Website ini dilengkapi leads form/borang client. Jadi pelawat website yang berminat akan daftar di borang pelanggan.

2. Mobile friendly.

90% orang melayari internet menggunakan smartphone. Amatlah tak friendly jika struktur design menyakitkan mata. Kami buat website yang praktikal dan cantik untuk ditatapi pada paparan saiz skrin mobile.

3. SEO-optimized.

Website kami guna theme yang SEO-friendly. SEO adalah Search Engine Optimization - Lebih berpotensi untuk segera ranking di Google.

4. Percuma SSL HTTPS://

Google suka website yang mempunyai HTTPS:// pada link URL. Ia menambah 'trust' kepada pelawat. Jika tidak ada, Google akan perceive website sebagai "non-secure", lalu merendahkan faktor ranking kita di Google.

5. Integration Leads Form dengan Google Sheet.

Database akan automatik simpan dalam Google Sheet. Maklumat ini hadir dalam bentuk file Excel. Jadi, mudah untuk anda monitor dan manage leads. Info pelanggan anda adalah sulit, tidak kami ketahui.

6. Termasuk Domain dan Hosting.

Domain itu ibarat rumah, contohnya https://bisnes.com, manakala hosting adalah 'tanah' yang kita nak bina rumah itu. Kalau tak ada tanah, tak ada lah rumah. Jika akan datang anda nak buat website lain, cuma beli domain sahaja. Dah jimat pada bayaran hosting.

7. Platform untuk Menulis Konten.

Website akan ada sebuah ruang konten editor yang sangat mudah untuk anda menulis, publish dan urus konten.

8. Tiada Limit Page.

Anda ada 7-8 page untuk di bina? Kami buat ikut apa yang dipersetujui pada awal perbincangan. Tak ada masalah!

9. Delivery Pantas, Siap dalam 5 hari termasuk hari cuti.

Komitmen kami adalah menyiapkan website anda dalam tempoh 5 hari. Kita buat bisnes, mesti nak cepat kan, betul tak?

Kami Pun Berniaga Pakai Website.

"Saya bermula sebagai perunding hartanah, dan sejak 2014, bisnes saya menggunakan website! Pelawat yang datang ke website saya mendaftar menjadi client. Konsep yang sama saya nak hadirkan jika anda berniaga dalam mana-mana industri seperti law firm, arkitek, kontraktor, insurans, unit trust dan lain-lain. Jadi, servis buat website untuk bisnes ni bukan sembang semata-mata."
a man who is lily sahiful bahari's fiance, captured by herself, is smiling at jibby & co celebrating her 26th birthday. Yay! :D
Tajul Rijal Annuar
Co-founder at TL Invention, KakiProperty.com, HartanahKLSelangor.com & RinggitMalaysia.com

Portfolio Terkini

TL Invention Bantu SME

Perunding Hartanah Selangor & Klang Valley

HTTPS://EJENHARTA.COM

Perunding Hartanah Selangor & Klang Valley

perunding hartanah johor

HTTPS://PERUNDINGHARTANAHJOHOR.COM

Perunding Hartanah Negeri Johor

linda ratu hartanah adalah seorang ejen hartanah berlesen

HTTPS://LINDARATUHARTANAH.COM

Perunding Hartanah Specialist Projek Underconstruction

CERNA MINDA INSTITUTE MERUPAKAN PUSAT PENGENDALI PROGRAM EKSEKUTIF UTM SPACE

HTTPS://CERNAMINDAINSTITUTE.COM

Pusat Pengendali Program Eksekutif UTM SPACE.

HTTPS://HARTANAHBANGIKAJANG.COM

Specialist Hartanah Bangi Kajang.

HTTPS://ABAHPROPERTY.COM

Dunia Hartanah Kedah

Real Estate Negotiator Wangsa Maju area website

HTTPS://AGENTWANGSAMAJU.COM

Perunding Hartanah Specialist Wangsa Maju

HTTPS://HARTANAHKLAMPANG.COM

Specialist Hartanah KL Ampang.

HTTPS://IRAFARHANA.COM

REN Kajang, Cheras, Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju, Setapak & Gombak.

HTTPS://EJENRUMAHJOHOR.COM

Haji Andy Mohamadon - Perunding Hartanah Johor

HTTPS://HARTANAHKLANGSHAHALAM.COM

Specialist Hartanah Klang-Shah Alam

HTTPS://KAKFAIZA.COM

KAK FAIZA - Senior Perunding Hartanah

HTTPS://KLANGVALLEYLANDEDSPECIALIST.COM

Specialist Landed Property Klang Valley

HTTPS://FAZIELA.COM

Specialist Hartanah Negeri Pahang & Terengganu

HTTPS://PINDAHSABAHSARAWAK.COM

Servis Logistik Domestik/ Global

Ingin Membuat Tempahan?

Semudah 4 Langkah.

First, kita jumpa dan faham tujuan website dan hala tuju bisnes. 

Kadang2, kami tengok sama ada anda perlu ke tak perlu website atau, perlu servis kami yang lain. 

Jadi, kita bincang sama-sama.

Kita faham nature bisnes anda, dan anda beri kami segala DETAILS rasmi yang anda ingin paparkan ke dalam website. 

Setelah itu, baru kita mula design seperti dalam perbincangan.

Jika ada perkara yang nak ditukar dan ditambah atau dibuang, kita boleh revise atau edit website, sekali sahaja.

Website anda dah ready!

Jika anda perlu tunjuk ajar digital marketing, itu kita boleh bantu sampai jadi.

TAWARAN TERHAD

SEBELUM 18 SEPTEMBER
RM1600
RM 999
ONE-OFF
  • Domain & Hosting
  • Mesra Pelbagai Saiz Skrin Mobile, Tablet & Desktop
  • SEO-Optimized Theme
  • SSL HTTPS:// Percuma
  • Lead/Registration Form
  • Lead Form Integration to Google Sheet - lead masuk auto ke gmail/sheet
  • Contoh: Ejen Hartanah, Takaful, Coway
  • Tiada page limit. Kita buat apa yang dipersetujui.

P.s: DISKAUN terhad kepada yang tekan butang MULA sekarang.

Hari
Jam
Minit
Saat

Tak ada Whatsapp? Isi borang ini. Kami akan hubungi anda.

Brains behind TL Invention PLT

Tajul Rijal Annuar

Tajul Rijal Annuar

Chief of Getting Shit Done

Lily Rainmaker ☔️

Lily Rainmaker ☔️

Pereka Pengalaman