Buat Website Bisnes

Website Yang...

Scroll Down

Setiap Perniagaan Perlu Ada Website.

Inform Maklumat Yang Betul

Pelanggan mencari-cari kewujudan anda di dunia online. Wujudkan website bisnes supaya mereka boleh kenal servis anda.

Mesra pelbagai skrin, kemas dan praktikal.

'Cantik' No. 2. Yang kami utamakan adalah praktikaliti website. Ia perlu mesra dan kemas dalam saiz skrin desktop, laptop, tablet dan mobile. Ditambah pula dengan Seni Susun Grafik + Ayat supaya 'flowy' dan generate leads.

Jurujual 24/7, Berkesan dan Trusted.

Dah tak perlu sewa kedai beribu-ribu ringgit. Cukup ada satu website yang bertindak mengalu-alukan kedatangan pelawat dan menukarkan mereka menjadi pelanggan.

Apa Yang Anda Dapat, Jika Buat Website Bisnes Dengan Kami?

1. Sebuah website yang menghasilkan leads.

Website ini dilengkapi leads form/borang client. Jadi pelawat website yang berminat akan daftar di borang pelanggan.

2. Mobile friendly.

90% orang melayari internet menggunakan smartphone. Amatlah tak friendly jika struktur design menyakitkan mata. Kami buat website yang praktikal dan cantik untuk ditatapi pada paparan saiz skrin mobile.

3. SEO-optimized.

Website kami guna theme yang SEO-friendly. SEO adalah Search Engine Optimization - Lebih berpotensi untuk segera ranking di Google.

4. Percuma SSL HTTPS://

Google suka website yang mempunyai HTTPS:// pada link URL. Ia menambah 'trust' kepada pelawat. Jika tidak ada, Google akan perceive website sebagai "non-secure", lalu merendahkan faktor ranking kita di Google.

5. Integration Leads Form dengan Google Sheet.

Database akan automatik simpan dalam Google Sheet. Maklumat ini hadir dalam bentuk file Excel. Jadi, mudah untuk anda monitor dan manage leads. Info pelanggan anda adalah sulit, tidak kami ketahui.

6. Termasuk Domain dan Hosting.

Domain itu ibarat rumah, contohnya https://bisnes.com, manakala hosting adalah 'tanah' yang kita nak bina rumah itu. Kalau tak ada tanah, tak ada lah rumah. Jika akan datang anda nak buat website lain, cuma beli domain sahaja. Dah jimat pada bayaran hosting.

7. Platform untuk Menulis Konten.

Website akan ada sebuah ruang konten editor yang sangat mudah untuk anda menulis, publish dan urus konten.

8. Tiada Limit Page.

Anda ada 7-8 page untuk di bina? Kami buat ikut apa yang dipersetujui pada awal perbincangan. Tak ada masalah!

9. Delivery Pantas, Siap dalam 5 hari termasuk hari cuti.

Komitmen kami adalah menyiapkan website anda dalam tempoh 5 hari. Kita buat bisnes, mesti nak cepat kan, betul tak?

Kami Pun Berniaga Pakai Website.

"Saya bermula sebagai perunding hartanah, dan sejak 2014, bisnes saya menggunakan website! Pelawat yang datang ke website saya mendaftar menjadi client. Konsep yang sama saya nak hadirkan jika anda berniaga dalam mana-mana industri seperti law firm, arkitek, kontraktor, insurans, unit trust dan lain-lain. Jadi, servis buat website untuk bisnes ni bukan sembang semata-mata."
a man who is lily sahiful bahari's fiance, captured by herself, is smiling at jibby & co celebrating her 26th birthday. Yay! :D
Tajul Rijal Annuar
Co-founder at TL Invention, KakiProperty.com, HartanahKLSelangor.com & RinggitMalaysia.com

Portfolio Terkini

Projek-projek yang telah selesai.

Perunding Hartanah Selangor & Klang Valley

HTTPS://EJENHARTA.COM

Perunding Hartanah Selangor & Klang Valley

perunding hartanah johor

HTTPS://PERUNDINGHARTANAHJOHOR.COM

Perunding Hartanah Negeri Johor

linda ratu hartanah adalah seorang ejen hartanah berlesen

HTTPS://LINDARATUHARTANAH.COM

Perunding Hartanah Specialist Projek Underconstruction

CERNA MINDA INSTITUTE MERUPAKAN PUSAT PENGENDALI PROGRAM EKSEKUTIF UTM SPACE

HTTPS://CERNAMINDAINSTITUTE.COM

Pusat Pengendali Program Eksekutif UTM SPACE.

HTTPS://HARTANAHBANGIKAJANG.COM

Specialist Hartanah Bangi Kajang.

HTTPS://ABAHPROPERTY.COM

Dunia Hartanah Kedah

Real Estate Negotiator Wangsa Maju area website

HTTPS://AGENTWANGSAMAJU.COM

Perunding Hartanah Specialist Wangsa Maju

HTTPS://HARTANAHKLAMPANG.COM

Specialist Hartanah KL Ampang.

HTTPS://IRAFARHANA.COM

REN Kajang, Cheras, Ampang, Setiawangsa, Wangsa Maju, Setapak & Gombak.

HTTPS://EJENRUMAHJOHOR.COM

Haji Andy Mohamadon - Perunding Hartanah Johor

Ingin Membuat Tempahan?

Semudah 4 Langkah.

First, kita jumpa dan faham tujuan website dan hala tuju bisnes. 

Kadang2, kami tengok sama ada anda perlu ke tak perlu website atau, perlu servis kami yang lain. 

Jadi, kita bincang sama-sama.

Kita faham nature bisnes anda, dan anda beri kami segala DETAILS rasmi yang anda ingin paparkan ke dalam website. 

Setelah itu, baru kita mula design seperti dalam perbincangan.

Jika ada perkara yang nak ditukar dan ditambah atau dibuang, kita boleh revise atau edit website, sekali sahaja.

Website anda dah ready!

Jika anda perlu tunjuk ajar digital marketing, itu kita boleh bantu sampai jadi.

TAWARAN TERHAD PKPP

TERHAD 37 WEBSITES SAHAJA
RM1600
RM 999
ONE-OFF
  • Domain & Hosting
  • Mesra Pelbagai Saiz Skrin Mobile, Tablet & Desktop
  • SEO-Optimized Theme
  • SSL HTTPS:// Percuma
  • Lead/Registration Form
  • Lead Form Integration to Google Sheet - lead masuk auto ke gmail/sheet
  • Contoh: Ejen Hartanah, Takaful, Coway
  • Tiada page limit. Kita buat apa yang dipersetujui.

P.s: DISKAUN terhad kepada yang tekan butang MULA sekarang.

Hari
Jam
Minit
Saat

Tak ada Whatsapp? Isi borang ini. Kami akan hubungi anda.

Brains behind TL Invention PLT

Tajul Rijal Annuar

Tajul Rijal Annuar

Co-Founder

Lily Sahiful B

Lily Sahiful B

Co-Founder